old.avtoplus.mk

Следниот хипер автомобил на Mercedes ќе биде електричен

Пред само неколку дена, Мercedes-AMG ја претстави својата ѕверка Project One, а веќе работи на нејзиниот наследник

Toyota го враќа името Celica?!

Тоyota повторно го заштити името Celica и ги потхрани гласовите за заживување на моделот

Дизел автомобилите убиваат 10.000 Европејци годишно

Исфрлениот азотен диоксид, од возилата со дизел мотори, секоја година води до прерана смрт 10.000 жители на државите од Унијата

Голем проект за автономни автомобили во Европа

Групацијата Volkswagen го објави стартот на истражувачкиот проект L3Pilot, кој ќе трае 4 години

ЕУ подготви нови, построги контроли за штетните гасови

Од денес, на сила настапуваат новите правила за контрола на штетните гасови во ЕУ.

Популарно оваа недела

Анкета

Дали сакате повторно да има АУТОЕКСПО, саем на автомобили во Скопје?!

 Сакам да има !

 Не сакам да има !