old.avtoplus.mk

ТЕСТ Кia Sportage: Нов „дебел“ влог за светот на кросоверите

Најважниот модел на Kia и секако најпродаваниот модел во Европа стигна до својата четврта генерација  

ТЕСТ Isuzu D-Max: Ефикасен, доверлив, економичен...

Isuzu како најголем производител на комерцијални возила на светот, во моделот D-Max ги синтетизира сите занаења стекнати во текот на скоро едновековното искуство

ТЕСТ Jaguar XF: „Мачка“ за оние со стил

Новата генерација на моделот XF за кратко време освои многу престижни признанија за својот дизајн, специфичната конструкција, стајлингот.., но онаа дека ова возило им прилега во целост на врвните менаџери и деловни луѓе, зборува најмногу за најновото остварување на британскиот бренд во овој сегмент.

ТЕСТ BMW X4: Број помал од X6, полесен и подинамичен

Ова специфично остварување на баварскиот производител, за кое многумина беа со доза на скептицизам при неговото лансирање како и неговиот евентуален успех, неочекувано наиде на извонреден прием на пазарите на глобално ниво

ТЕСТ Rаnge Rover Evoque: Брусење на скапоцениот камен

Со резлизирани над 520.000 единици во текот на пет години од лансирањето на ова остварување на Land Rover неосомнено ова е најпродаваниот модел на брендот во историјата

Популарно оваа недела

Анкета

Дали сакате повторно да има АУТОЕКСПО, саем на автомобили во Скопје?!

 Сакам да има !

 Не сакам да има !