old.avtoplus.mk

Новиот Rolls-Royce Phantom

Нова и со околу 30% поцврста алуминиумски просторна структура, високо рамниште на луксуз во екстериерот и ентериерот, високо технолошко ниво... новиот Rolls- Royce Phantom има сè (видео)

Компанијата Esselunga подари 1.500 нови Fiat 500

Италијанскиот синџир супермаркети Esselunga им предаде на клиентите рекордно количество автомобили за два дена. Во текот на 48 часа сосема нови автомобили Fiat 500 добија близу 1.500 добитници

Hennessey повторно го предизвикува Bugatti

Американската тјунинг компанија Hennessey Performance (HPE) објави дека подоцна во текот на оваа година ќе претстави нова хипер изведба Venom F5

Кои се најбрзите автомобили на Нирбургринг(видео)

Дваесет километри, во кои немаш право на грешка. Подмолни свиоци, промени во висината и секогаш во трка со времето - тоа е големата патека наречена Северен лак. Да оствариш најдобро време тука е прашање на престиж...

Дури 350 коњски сили за FIAT 500

FIAT 500 не е особено практичен автомобил, но секогаш може да се претвори во одлична основа за возбудлив тјунинг проект. Во овој случај заборавете на фабричните напори на Abarth, овде станува збор за навистина голема моќност. 

Популарно оваа недела

Анкета

Дали сакате повторно да има АУТОЕКСПО, саем на автомобили во Скопје?!

 Сакам да има !

 Не сакам да има !