AВТОПЛУС : За нас Маркетинг Контакт

Автоплус

Нов продажно сервисен центар на Мотоцентар во Битола

Уште еден во низата нови бјекти на Мотоцентар. Имено, еден од водечките увозници и дистрибутери на гуми во Македонија, Мотоцентар,  вчера во Битола  отвори нов продажно сервисен центар со намера на зајакнување на позициите на компанијата и во овој регион од земјава.Вреди да се напомене дека ова е петиот објект од ваков карактер на Мотоцентар. Покрај оние четири во Скопје, ова е прв низ Републиката. Во новиот продажно сервисен објект на Мотоцентар, кој е инаку плод на соработката со нов партнер од Грција, ќе можат да се услужат автомобили, комерцијални и товарни возила. По повод отворањето беше организиран и свечен настан, на кој беа присутни многу познати лица од автоиндустријата од Македонија и од Грција.-Овој продажно сервисен салон ни е од особена важност, бидејќи ова е првиот салон кој го отвораме надвор од Скопје и ќе ни овозможи да го опипаме пулсот на побарувачката пошироко низ државава. Исто така овој салон е наша прва соработка со новиот партнер од Грција, за која со сигурност можам да кажам дека ќе отвори нови бизнис можности за нас како една млада компанија која за многу брзо време се позиционираше високо на пазарот, истакна Горан Гроздоски, сопственик и генерален менаџер на Мотоцентар.Објектот е опремен според светските стандарди и располага со најсовремена  апаратура и технологија за сервисирање, а се наоѓа на ул. Краварски Пат бб, на излезот на Битола, на патот кон Грција.

Социјални медиуми

Споделете ја оваа вест со вашите пријатели на:

популарно во Македонија

Анкета

Доколку начинот на плаќања на патарините наскоро се промени, кој систем за наплата Вие мислите треба да се користи:Календар на настани

п в с ч п с н
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31