Архива на списание

Авто Плус 278, февруари 2018

Авто Плус - М Магазин 278 февруари 2018

Од овој број Авто Плус е дел од Машки Магазин во кој освен за машкиот животен стил, Авто Плус ви носи интервју со Петре Шилегов, новости од саеми,спорт и тестови на BMW X3, Volkswagen Polo, Nissan Micra…

 

 

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

 

Клучни зборови

Поврзани вести

Може и ова да ви се допадне

Close
Close