ЗАБАВАНАСЛОВНА

Викенд Тарифа: Ford Focus RS е единствениот теренски хечбек што ви е потребен

Знаеме дека Ford спрема SUV модел со елементи од новиот Focus, но ова не е само базирано на моделот туку е навистина Focus.

Ова е Ford Focus RS спремен за рели, но рендериран како за off-road возење. Оваа одлична идеа е рендеринг на Rain Prisk .

На прв поглед изгледа на едноставен RS со погон на сите огромни тркала, а всушност точно тоа е што гледаме. Браниците, или што е останато од нив се прилагодени за да има простор каде да се сместат гумите. Овој дизајн на Focus RS дава впечаток на автомобила што никогаш не би го сретнале по градски асфалтирани улици, а сепак сеуште го содржи одличниот елегантен дизајн на Focus.

Дали би биле заинтересирани доколку Ford нуди ваква слична понуда?

Клучни зборови

Поврзани вести

Close