Тјунинг: Harley Davidson Street 750 од Mean Green Customs

Приказната за прилагодување токму на Harley Davidson Street 750 започнува со изјавата на водечкиот дизајнер на Harley, Френк Севиџ „Street 750 е празен канвас за персонализиција и прилагодување“

Mean Green Customs е работилница основана во 2014 година во Мумбаи, која на листата има клиенти со префинет вкус. Работилница е позната по доста уникатни и популарни модификации вклучувајќи ги импресивните Triumph Bonneville T100, Royal Enfield Thunderbird 350 и други. Целата сторија на Машки Магазин.

Mean-Green-Harley-Davidson-Street-750

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close