МАКЕДОНИЈАНАСЛОВНА

Blue Friday во салонот на Синиот Овал во Скопје

И додека светот го прати трендот на Black Friday, пријателите од Ford со иновативна кампања именувана Blue Friday. Денес, а и наредниот петок, салонот на Ми-Да Гранд е одбележан во бојата на брендот

Во духот на настанот, единствено денес(и наредниот) петок Ми-Да Гранд Моторс нуди огромни попусти на сите возила, нови и половни, а за да го задржи епитетот социјално одговорна компанија, тие од овој ден за секое продадено возило ќе одвојат сума која ќе биде донирана за Домот за деца без родители.

За да се заокружи акцијата на Blue Friday, Ми-Да Гранд Моторс ќе додели подароци за секое продадено возило и секое извршено тест возење. Секако тука се и банките и осигурителните компании кои ќе ја поддржат денешната активност.

Ми-Да Гранд Моторс Ве поканува да ги пробате најновите модели на Ford, со ексклузивни цени и поволности.

Поврзани вести

Close