Uncategorized

Анти кризна мерка: Парфем со мирис на нов автомобил

Анти кризна мерка: Парфем со мирис на нов автомобил

Купувањето на нов автомобил е посебно искуство. Доаѓањето пред салон, првиот поглед кон новиот миленик, сето тоа долго се памети,…
Илон Маск покажа и електричен автобус

Илон Маск покажа и електричен автобус

Основачот на Tesla Motors и Space X – Илон Маск, објави на Twitter видео со концептен електричен автобус. Оваа изведба…
Back to top button
Close