fbpx

Проектот е реализиран во соработка со поделбата Porsche Engineering и компанијата ADS-TEC од Нортинген, која претставува и друга своја новина - улична полнач станица HPC (High Power Charging). Станицата HPC е наменета за области каде што има ограничено максимално оптоварување на мрежата. Бидејќи полнењето бара голема моќност, постои можност за момало оптоварување (PowerBooster технологија).

Back to top button