МАКЕДОНИЈАНАСЛОВНАТЕХНОЛОГИЈА

Busy пристигна во Македонија

Непосредно пред нова година, македонската компанија Атомем го презентира новиот бренд за mobile accessories, Busy, првиот кај нас со лиценци и протоколи од многу светски познати марки како Apple, Qualcomm, ...

Отсега купувајте кабли и батерии за надополнување од сертифициран бренд и не стравувајте дали и колку ќе го полни вашиот телефон или мобилен уред. Македонската компанија Атомем, позната по обилната галантерија и додатоци за автомобили, сега го претставувава глобалниот бренд Busy.

Busy accessories Ние веќе ја проверивме MFI сертификацијата на страницата на „Apple“ под критериум Brand – Busy (https://mfi.apple.com/MFiWeb/getAPS) и се уверивме во фактите и производите. Сертифицираните MFI производи се специјално оригинално наменети за телефонски и останати уреди произведени од „Apple“. Сертификацијата гарантира квалитет, заштита и означува оригиналност на додатоците, одобренo од страна на „Apple“.

Освен веродостојноста во поврзаноста, Busy се докажува и во областа на батериите т.е. „банките за енергија“ инплементирајќи го QC 3.0 протоколот за полнење.

Што е QC 3.0?
QC 3.0 е протокол за полнење дизајниран од Qualcomm, нуди мулти-напонско полнење од 3.7V до 20V; Вашиот уред може да добие совршениот напон и струја оптимизирани за нејзината точна состојба на полнење. Вашиот уред треба да поддржува Quick Charge за да добива совршен бенефит.

Busy accessories QC 3.0Busy производите се веќе во продажната мрежа на Атомем низ Македонија, а вие можете да ги разгледате сите производи и цени на https://busyshop.eu

 

 

 

Клучни зборови

Поврзани вести

Може и ова да ви се допадне

Close
Close