fbpx

Архива на списание

АРХИВА АВТО ПЛУС

Списанието АВТО ПЛУС претставува најстарата ревија за автомобили, мотоцикли и мотоспорт во Република Македонија. Првиот број на списанието АВТО ПЛУС е излезен во ноември 1993 година.  Архива на списанието АВТО ПЛУС можете да најдете на нашата веб страна. Доколку имате пропуштено некоја актуелна вест, сакате да се потсетите на некој настан од автомобилската индустрија во Македонија, сакате да видите кои модели биле актуелни на некој од светските саеми за автомобили, сакате да прочитате некој тест или да ги видите новите технолошки решенија сега можете тоа да го направите онлајн.

Back to top button