ЗАБАВА

Како е снимен Bugatti Chiron при 400 km/h

Како е снимен Bugatti Chiron при 400 km/h

Bugatti Chiron успеа во 2017 година за 41,96 секунди да стигне од 0 до 400 километри на час што претставува…
Анти кризна мерка: Најдобри филмови со автомобили

Анти кризна мерка: Најдобри филмови со автомобили

Поради пандемијата која владее низ целиот свет и новиот коронавирус кој го парализираше општеството, а пред се за доброто на…
Викенд тарифа: Lexus RCF против М3, М4 и C63 S

Викенд тарифа: Lexus RCF против М3, М4 и C63 S

Во светот на перформансните луксузни купеа и седани, германските производители вообичаено доминираат во сегментот. Возилата како Mercedes-AMG C63 и BMW…
Анти кризна мерка: Најсмешни автомобилски реклами

Анти кризна мерка: Најсмешни автомобилски реклами

Со текот на времето рекламите се почесто се селат од традиционалните платформи како телевизијата и радиото кон дигиталните платформи как…
Анти кризна мерка: Девојките од Саемите

Анти кризна мерка: Девојките од Саемите

Како инспирација за денешната доза на анти кризни мерки на Авто Плус одлучивме да ги искористиме згодните девојки кои се…
Анти кризна мерка: Најлуди возачки моменти (Видео)

Анти кризна мерка: Најлуди возачки моменти (Видео)

При потрагата на интересни видеа со цел зајакнување на нашата анти кризна мерка, налетавме на една видео компилација со неколку…
Викенд тарифа: SUV драг трка меѓу Lambo Urus и Jeep Grand Cherokee

Викенд тарифа: SUV драг трка меѓу Lambo Urus и Jeep Grand Cherokee

Станува збор за два автомобили кои, иако во поширока смисла на зборот спаѓаат во SUV сегментот, сепак имаат целосно различен…
Викенд тарифа: Колку McLaren 570S е навистина брз?

Викенд тарифа: Колку McLaren 570S е навистина брз?

Тестирани се крајните граници на „ѕверскиот“ McLaren 570S, кој навистина воодушевува, а може да развие до 329 километри на час…
Претставен првиот „тетовиран“ автомобил на светот

Претставен првиот „тетовиран“ автомобил на светот

Во чест на фината изработка и традиционалната јапонска уметност, Lexus пред јавноста го претстави првиот тетовиран автомобил на светот, а…
Анти кризна мерка: Мис Тјунинг календар 2020

Анти кризна мерка: Мис Тјунинг календар 2020

Пандемијата на коронавирусот го промени нашето секојдневие, луѓето наоѓаат различни занимации, а ние одлучивме да ви прикажеме еден интересен календар…
Back to top button
Close