ТЕСТОВИ

Тест Škoda Octavia: Бестселерот продолжува по нагорна линија

Тест Škoda Octavia: Бестселерот продолжува по нагорна линија

При самата помисла на Škoda Octavia првото нешто што ви паѓа на ум е одмерен и простран автомобил кој не…
Тест DFSK Glory F5: Нов ветер доаѓа од истокот

Тест DFSK Glory F5: Нов ветер доаѓа од истокот

Доколку пред некоја година некој ви кажеше дека кинеска компанија подготвува lifestyle возило кое ќе биде компатибилно со европските норми…
Тест Land Rover Defender: Пионерот е повторно на тронот

Тест Land Rover Defender: Пионерот е повторно на тронот

Во двобројот јули-август на Авто Плус (Машки Магазин), го објавивме тестот на Land Rover Defender, а сега истиот имате шанса…
Тест Peugeot e-208: Мачка на струја

Тест Peugeot e-208: Мачка на струја

Дизајнот кој победува не се менува Првата прилика кога се сретнавме со Peugeot 208 истакнавме дека пред нас во моментов…
Краток тест Fiat 500 Rock Star: Забавата продолжува

Краток тест Fiat 500 Rock Star: Забавата продолжува

Fiat 500 е автомобилска легенда во Европа. Малиот градски автомобил ја започна својата приказна уште во далечната 1957 и се…
Тест Peugeot 2008: Цврста основа за високи достигнувања

Тест Peugeot 2008: Цврста основа за високи достигнувања

Нова верзија на препознатливиот дизајн Модата може да има многу форми, особено кога станува збор за дизајнот во светот на…
Тест Nissan Juke: Коктел од вистински состојки

Тест Nissan Juke: Коктел од вистински состојки

Од своето деби во 2010 година, Nissan Juke забележа продажбата од над 1,5 милиони единици на глобално ниво. Јапонскиот производител…
Тест BMW 118i: Нова филозофија со стари навики

Тест BMW 118i: Нова филозофија со стари навики

Кога и да се каже нешто за серијата 1 на BMW контекстот на разговорот содржел дел во кој се напоменува…
Тест Land Rover Discovery Sport: Еволутивна трансформација

Тест Land Rover Discovery Sport: Еволутивна трансформација

По шест годишно опстојување на пазарот британскиот Land Rover одлучи моделот Discovery Sport да добие нова генерација која ќе може…
Тест Ford Focus Active: Во трендовски стил

Тест Ford Focus Active: Во трендовски стил

Подемот и растот на SUV пазарот не покажуваат знаци на забавување. Но, не секој е убеден во идејата за оваа…
Back to top button
Close