САЕМИ

SEMA ги промени плановите, откажан настанот за 2020

SEMA ги промени плановите, откажан настанот за 2020

Потег кој можеби ќе биде изненадување за многумина, но SEMA денеска најави дека го откажува настанот предвиден за 2020 година,…
CES ќе се одржи во целосно дигитален формат во 2021

CES ќе се одржи во целосно дигитален формат во 2021

Здравствената криза воопшто не стивнува, а со тоа се доведуваат во прашање голем број автомобилски настани и нивната иднина. Голем…
Автомобилскте манифестации се вратија со Салонот во Бангкок

Автомобилскте манифестации се вратија со Салонот во Бангкок

Тајланд претставува голем регионален клуч за автомобилските производители, а настаните кои се организираат на територијата на оваа земја се меѓу…
Женева 2021 откажана – GIMS оди на продажба

Женева 2021 откажана – GIMS оди на продажба

Поради економската и човечката штета за сè уште присутната пандемија на коронавирусот, организаторите на Меѓународниот Салон за автомобили во Женева…
Polestar објави нови фотографии и детали за концептот Precept

Polestar објави нови фотографии и детали за концептот Precept

Исто како и во случајот на останатите производители кои беа лишени од задоволството да ги претстават своите најнови модели, истото…
Volkswagen направи виртуелен штанд од Салонот во Женева

Volkswagen направи виртуелен штанд од Салонот во Женева

Пандемијата на коронавирусот си го зема својот данок и удри врз секојдневниот живот на луѓето, а исклучок не е ниту…
Саемот во Пекинг одложен за септември

Саемот во Пекинг одложен за септември

Меѓународниот Салон за автомобили во Пекинг требаше да се одржи на 21 април и да трае до 30 април, но…
Салонот во Париз е откажан, но ќе се одржи Фестивал за автомобили

Салонот во Париз е откажан, но ќе се одржи Фестивал за автомобили

Откажувањето на Салонот за автомобили во Париз е уште еден удар врз автомобилските манифестации ширум Европа и светот. Сепак, тоа…
Откажан и Салонот за автомобили во Детроит

Откажан и Салонот за автомобили во Детроит

Детроит во последните години можеби не беше познат по добро низ медиумите, најмногу поради банкротот со кој се соочи градот…
Одложен е и Goodwood Фестивалот на брзината

Одложен е и Goodwood Фестивалот на брзината

Пандемијата на коронавирусот дефинитивно го промени начинот на живот на кој е навикнато нашето општество. Со оглед на тоа дека…
Back to top button
Close