old.avtoplus.mk
вести на денот

Lamborghini го удвојува производството

Lamborghini очекува да го зголеми најмалку два пати производството, до 7000 возила годишно во 2019 година, откако ќе го лансира новиот кросовер, соопштува Ројтерс

Еден милион Lexus IS

Lexus го произведе милионскиот примерок од моделот IS - 17 години по неговата појава на пазарот

Scania ја претстави новата генерација камиони

Шведската компанија Scania ја претстави најновата генерација камиони, што е резултат од десетгодишниот развој и инвестиција во износ од 20 милијарди шведски круни (над 2,1 милијарди евра)

Почеток на производство на новaта Opel Zafira

Првиот примерок од новата Opel Zafira слезе од производствената линија на фабриката во Риселсхајм во присуство на главниот извршен директор на Opel д-р Карл-Томас Нојман и потпретседателот на производството Фил Кинле

Mazda го одложи дебито на RX-9

Mazda одлучи да го одложи пуштањето на пазарот на сериската верзија на новиот модел RX-9

Актуелно

Lamborghini го удвојува производството

Lamborghini очекува да го зголеми најмалку два пати производството, до 7000 возила годишно во 2019 година, откако ќе го лансира новиот кросовер, соопштува Ројтерс

Видео
АВТОПЛУС с2 е28
  • Видео
    АВТОПЛУС с2 е27
  • Видео
    АВТОПЛУС с2 е26
  • Видео
    АВТОПЛУС с2 е25

Популарно оваа недела

Анкета

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на нашата страница?

 стариот повеќе ми се допаѓаше

 многу ми се допаѓа

 ми се допаѓа

 не е лошо

 не ми се допаѓа