fbpx

Авто Плус 284, септември 2018

авто плусОвој број на Авто Плус ви носи новости од кај нас како и можноста за нов „БензинГејт“, преглед од Pebble Beach фестивалот на елеганција и нашите впечатоци од европската презентација на Ford Focus. А имаме и тестови на Audi A7, Peugeot 3008. Дознајте повеќе за новиот Harley Davidson FXDR 114 и многу повеќе од М магазин.

 

 

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button