fbpx

Авто Плус 286, ноември 2018

авто плусОва издание на Авто Плус ви носи новости од целиот свет, интересни факти за зимските пневматици, нова пробивна технологија и спорт. Во овој број ќе читате за нашето возење и тестирање на моделите Volvo XC40 и Jaguar XE…

 

 

 

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Поврзани вести

Back to top button