fbpx

Импресум

Тимот на АМПТЕАМ ДООЕЛ е причината за континуираниот раст на АВТО ПЛУС:

  1. Менаџмент:
  • Управител: Виктор Кошевалиски
  • Маркетинг: ПРОЦЕС ИН ДООЕЛ
  • Администрација: Инас Кошевалиска

2. Уредништво:

  • Главен и одговорен уредник: Виктор Кошевалиски
  • Заменик уредник: Данчо Здравковски

3. Редакција:

  • Зоран Михајловски
  • Александра Дејановиќ
  • М-р Васе Јорданоска
  • Константин Богдановски

Импресум

 

Back to top button