Авто Плус 285, октомври 2018

авто плусВо ова издание на Авто Плус ќе можете да ги видите сите новости од Paris Motor Show 2018 директно преку тимот на Авто Плус, возење и тестирање на моделите Mini Clubman и Kia Sportage и друго…

 

 

 

 

ПРЕЛИСТАЈ ОВДЕ

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close