ТЕСТОВИ

Тест Land Rover Defender: Пионерот е повторно на тронот

Тест Land Rover Defender: Пионерот е повторно на тронот

Во двобројот јули-август на Авто Плус (Машки Магазин), го објавивме тестот на Land Rover Defender, а сега истиот имате шанса…
Тест Peugeot e-208: Мачка на струја

Тест Peugeot e-208: Мачка на струја

Дизајнот кој победува не се менува Првата прилика кога се сретнавме со Peugeot 208 истакнавме дека пред нас во моментов…
Краток тест Fiat 500 Rock Star: Забавата продолжува

Краток тест Fiat 500 Rock Star: Забавата продолжува

Fiat 500 е автомобилска легенда во Европа. Малиот градски автомобил ја започна својата приказна уште во далечната 1957 и се…
Тест Peugeot 2008: Цврста основа за високи достигнувања

Тест Peugeot 2008: Цврста основа за високи достигнувања

Нова верзија на препознатливиот дизајн Модата може да има многу форми, особено кога станува збор за дизајнот во светот на…
Тест Nissan Juke: Коктел од вистински состојки

Тест Nissan Juke: Коктел од вистински состојки

Од своето деби во 2010 година, Nissan Juke забележа продажбата од над 1,5 милиони единици на глобално ниво. Јапонскиот производител…
Тест BMW 118i: Нова филозофија со стари навики

Тест BMW 118i: Нова филозофија со стари навики

Кога и да се каже нешто за серијата 1 на BMW контекстот на разговорот содржел дел во кој се напоменува…
Тест Land Rover Discovery Sport: Еволутивна трансформација

Тест Land Rover Discovery Sport: Еволутивна трансформација

По шест годишно опстојување на пазарот британскиот Land Rover одлучи моделот Discovery Sport да добие нова генерација која ќе може…
Тест Ford Focus Active: Во трендовски стил

Тест Ford Focus Active: Во трендовски стил

Подемот и растот на SUV пазарот не покажуваат знаци на забавување. Но, не секој е убеден во идејата за оваа…
Познати победниците во изборот Златно Тркало

Познати победниците во изборот Златно Тркало

Изборот Златно Тркало се одржа премиерно оваа година, каде целата македонската јавност со пристап кон интернет и социјални мрежи можеше…
Тест Volkswagen T-Cross: Освојувач на урбаниот простoр

Тест Volkswagen T-Cross: Освојувач на урбаниот простoр

Најновата изведба на SUV автомобил од Volkswagen е резервирана за најмалиот модел во гамата. Го носи назиовот T-Cross и се…
Back to top button