ТЕСТОВИ

Тест Seat Leon FR: Движен од емоции

Тест Seat Leon FR: Движен од емоции

Во морето на сè поприсутните кросовери и SUV возила, класичните хечбек автомобили пополека го губат здивот. За воља на вистината…
Тест Toyota Yaris 1.5 Hybrid: Малечкиот кој високо цели

Тест Toyota Yaris 1.5 Hybrid: Малечкиот кој високо цели

Појавувањето на првата генерација на Toyota Yaris се случи во сега веќе далечната 1999 година која пристигна како замена за…
Краток тест Fiat 500 Hybrid: Модерна класика со хибридна одлика

Краток тест Fiat 500 Hybrid: Модерна класика со хибридна одлика

Fiat 500 е синоним за мал градски автомобил, а приказната која датира од 1957 година и еволуира низ автомобилските ери…
Краток тест Kia Stonic: Задскриени промени

Краток тест Kia Stonic: Задскриени промени

Корејците работат во жесток темпо, систематски го надградуваат портфолиото подготвувајќи освежувања на постоечките модели, создавајќи нови генерациски изведби или пак…
Тест DR Automobiles 6: Апенинска алтернатива

Тест DR Automobiles 6: Апенинска алтернатива

На почетокот од годината прв пат имавме можност да се дружиме со возило од марката DR Automobiles, тоа беше моделот…
Тест Mini Cooper SE: Mini освојува на струја

Тест Mini Cooper SE: Mini освојува на струја

Оригиналниот Mini е роден во време на нафтената криза што започна во 1956 година, кога две третини од нафтата наменета…
Тест Haval H6: Оправдани високи цели

Тест Haval H6: Оправдани високи цели

Кога во неврзан разговор ќе се споменат производите кои доаѓаат од Кина прво што ви паѓа на ум се електронските…
Вечерва се доделувањата на наградите Златно тркало(линк)

Вечерва се доделувањата на наградите Златно тркало(линк)

Автомобилските ентузијасти, фанови и обични љубители ги избраа најпосакуваните автомобили за минатата година во нашата земја. Првото издание на „Златно…
Тест Škoda Octavia: Бестселерот продолжува по нагорна линија

Тест Škoda Octavia: Бестселерот продолжува по нагорна линија

При самата помисла на Škoda Octavia првото нешто што ви паѓа на ум е одмерен и простран автомобил кој не…
Тест DFSK Glory F5: Нов ветер доаѓа од истокот

Тест DFSK Glory F5: Нов ветер доаѓа од истокот

Доколку пред некоја година некој ви кажеше дека кинеска компанија подготвува lifestyle возило кое ќе биде компатибилно со европските норми…
Back to top button