ЗАБАВА

Рeugeot со линија на патнички аксесоари со акценти од Alcantara

Рeugeot со линија на патнички аксесоари со акценти од Alcantara

Новиот стилски предлог на Рeugeot вклучува осум нови парчиња, вклучувајќи патна торба со тркалца, удобна торба за лаптоп, чанта, минималистичко…
Скутер CanguRo ќе те следи како кученце кога нема да се вози?!

Скутер CanguRo ќе те следи како кученце кога нема да се вози?!

И не само тоа – туку да дојде на одредено место од каде да го земете и ќе продолжите да…
Кој автомобил ќе го вози новата Мис на Франција?

Кој автомобил ќе го вози новата Мис на Франција?

Убавицата избра опрема, која вклучува контрола на заднината тркала, задна камера, активна сигурносна сопирачка, систем за паркирање и панорамски покрив.…
Citroën со специјални очила SEETROËN!

Citroën со специјални очила SEETROËN!

Статистиката вели дека повеќе милиони луѓе во Европа се жалат на хронично „лошење“ при патувањата, но со овие очила сите…
DINO party!

DINO party!

Ferrari Dino што е еден од најомилените сериски пазарни предлози на легендарната марка, а за прв пат се појави во…
Сега можете да купите дел од ретро автомобил

Сега можете да купите дел од ретро автомобил

Но, за многу луѓе, тие се само инвестиција брз и паметен начин да се направат нови пари. Ако сте меѓу…
Škoda и Tour de France партнери 15 години

Škoda и Tour de France партнери 15 години

За потребите на овогодинешното издание на Tour de France, кое ќе започне на 7 јули и во кое учесниците ќе…
Defender од филм со Џемс Бонд на аукција

Defender од филм со Џемс Бонд на аукција

За разлика од другите девет примероци од филмот, оној што се нуди е подготвуван дополнително од работилницата за тјунинг на…
Беспилотно возило ќе учествува во реална трка

Беспилотно возило ќе учествува во реална трка

Во план е автомобилот да помине низ патеката со должина од 1.867 метри во целосно автономен режим, а ќе се…
Интересна понуда од соработката меѓу OPPO и Lamborghini

Интересна понуда од соработката меѓу OPPO и Lamborghini

Првиот телефон од соработката на Lamborghini и OPPO се нарекува OPPO Find X Automobili Lamborghini Special Edition и се разликува…
Back to top button
Close