Гласно, блескаво, диво Chevy

Креацијата на TJ Dickinson ќе Ве остави без здив. Светло зелен автомобил со 2.000 LED диоди и 30 звучници тешко кој може да не го примети

Персонизацијата на возилотот TJ Dickinson ја започнал во 2007 година. Целото е обложено со 2.000 LED светла кои го нагласуваат ова Chevy со светло зелена боја. Возилото е невозможно да го промашите визуелно и звучно. 6 Ground Zero 15-инчни сабвуфери и 24, 10-инчни звучници се инсталирани во возилото за да може сопственикот да ужива во гласна музика. Иако TJ Dickinson добива многу понуди за купување на оваа креација сепак ништо неможе да го премисли да се откаже од неговиот проект.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close