fbpx

Honda модели за Токио

Се разбира Honda нема да пропушти да биде дел од Tokyo Auto Salon за тјунери, во јануари

Меѓу најавените модели се CR-V Custom Concept, Step WGN Modulo X Concept, S660 Modulo X Concept и Freed Modulo X Concept, сите со aero body пакет и нова форма на тркала.

HondaНајголемо влијание на оваа манифестација која од година во година станува се поинтересна и поатрактивна, кога станува збор за Honda, би требало да привлече тјунираниот CR-Z.

Се работи за сосема нов концепт со сосема поинаква маска и некои сосема нови елементи, кои комплетно му даваат нова форма на моделот. Интерес кај Honda на оваа манифестација ќе предизвикаат тркачките изданија NSX GT3 и Civic TCR.

Honda

Поврзани вести

Back to top button