fbpx

Новиот предводник на KIA

KIA Motors објави прва фотка на новата генерација на луксузниот предводник K900, кој ќе биде претставен официјално подоцна оваа година

Во моментов од KIA нема детали за новата генерација на луксузниот седан, туку коментираат само тоа дека тој ќе комбинира софистициран надворешен дизајн, со пространа кабина и неоптоварено однесување на патот, исполнето со луксузни материјали и елегантен стил.

KIA

Новата KIA K900 која е заеднички развој на дизајнерите на брендот од Кореја и САД, ќе биде опремена со нови технологии за подобрување на безбедноста и комфорот, ќе се произведува во Кореја и ќе биде лансирана на само неколку пазари во глобалната економија во втората четвртина на оваа година. Во желбите е и Европа?!

KIA

KIA K9000

Поврзани вести

Back to top button