Clarks и Land Rover со колекција на машки чевли

Land Rover најави дека како резултат на соработката со англиската марка на чевли Clarks, компанијата лансираше специјална серија машки чевли, со дизајн и функционалност инспирирани од способностите на автомобилите на брендот.

Новата eсенска колекција именувана Life. Limitless на Land Rover и Clarks вклучува три модели. Додека од автомобилската компанија велат дека во следните пет години ќе видиме уште 10 одделни збирки.

За пилот соработката со Clarks, од Land Rover велат дека тоа вклучува предлози како за секојдневна употреба во градот (модел CLR.51N), така и за планински премини (модел CLR53.N).Серијата Life.Limitless ќе биде достапни за купување на веб страната на производителот на патики и избрани продавници за брендови, а цените ќе се движат од 180 до 240 евра.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close