НАСЛОВНАНОВИТЕТИ

Lexus со обновен RC Coupe

Lexus издаде додатни информации за преработката на RC и ги презентираше промените на надворешниот и внатрешниот дизајн со CGI фотографии

Со освежувањето на моделот, гледаме редизајн на предниот и задниот браник. Нови тројни LED предни светла, сменета и предната решетка за ладилникот и поиздолжени задни светла. Во обновениот RC Coupe има и механички промени. Подобрувања во аеродинамиката, побрз одговор до моторот и управувањето, па и во тркалата и суспензијата.

Има сепак и промени во кабината иако не се толку потенцирани. Централната конзола изработена со “Dark Gray Streamline” пластика и редизајниран —- за повеќе простор на совозачот.

Клучни зборови

Поврзани вести

Close