fbpx

MINI го модифицира малку своето официјално лого

Од март 2018 година, сите автомобили MINI ќе бидат опремени со новото лого на британскиот производител, што ќе се вградува на хаубата, во центарот на управувачот и на далечинското за отклучување и заклучување

Практично реновираниот дизајн на амблемот вклучува поедноставување на класичната визија, па сега комбинира стилски елементи од стартната фаза на classic MINI со ориентирани елементи кон иднината, концентрирани врз понудената порака.
Mini

Mini ново лого

Од брендот објаснуваат уште дека преку намерното откажување од светли и сиви тонови е создаден многу контрастен црно- бело распоред, што одговара на автентичната и јасна насоченост и на новата визија на брендот, што може да биде искористена универзално, благодарение на дводимензионалните перформанси.

Поврзани вести

Back to top button