Новиот Golf 8 без камуфлажа

Дали навистина ова е новиот Volkswagen Golf 8 ?!

По бројни најави и маскирани верзии, благодарение на пасионираните голфисти, штотуку се појавија пар фотки со она што се верува е 2020 година моделот Volkswagen Golf 8.

volkswagen golf 8 2020

Надграден на платформата MQB Evo со лик кој наликува на преходните генерации но доволно(или не) да се разликува од преходниците, го очекуваме на предходните саемски манифестации да го запознаеме повеќе.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close