Соработка на OnePlus и Mclaren за мобилен телефон

Од секогаш OnePlus сакале мобилните телефони да асоцираат на брзина, па сега навистина го покажаа тоа со 6T во соработката со Mclaren

Вакви специјални изданија на телефони се случиле и претходно како што имаме видено со Oppo Find X Lamborghini. А сега можеме да ја видиме соработката на OnePlus и Mclaren со нивното издание на 6T Mclaren Edition. Сето ова сепак има смисла, бидејќи кој е подобар начин за да се покаже брзина од тоа да се направи модел посветен за еден од најуспешните тркачки тимови во светот.

OnePlus

Новиот OnePlus 6T Mclaren Edition за разлика од стардарниот модел добива портокалови акценти на работ на телефонот што одлично го доволува телефонот како Mclaren изработка. Пристига со 10GB RAM, капацитет од 256GB, но тоа што највеќе асоцира на брзина е новиот начин на полнење, Warp Charge. Со ова полнење од 30 вати, OnePlus тврди дека 50% од телефонот би бил полн за само 20 минути.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close