ВИДЕОНАСЛОВНА

SEAT го најави својот нов бренд CUPRA

Шпанскиот производител на автомобили, SEAT, ја објави првата официјална информација за новата марка CUPRA, како и нејзиното лого

CUPRAОд SEAT коментираат дека името CUPRA отсекогаш било поврзано со спортските претставници на брендот и дека сега е дојден моментот тие да добијат своја самостојна душа, ДНК и идентитет и да се нудат со целосно новото лого. Првото медиумско претставување на CUPRA ќе биде на 22 февруари, за време на специјален настан, а меѓународната јавна премиера на новиот бренд ќе се одржи за време на меѓународниот салон во Женева на почетокот на март.

CUPRA

 

Клучни зборови

Поврзани вести

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker