Викенд тарифа: Снежно дрифтање со Porsche Taycan е вистинско уживање (видео)

Porsche ги демонстрираше способностите на својот електричен автомобил Taycan кога станува збор за временските услови

Германскиот производител нуди нешто што е наречено Porsche Ice Experience, каде што заинтересираните клиенти се носат северно од арктичкиот круг, во објект во близина на Лапленд, Финска, за да се вклучат во автомобилски егзибиции. Електричниот Taycan е дел од тоа искуство, а во видеото може да се забележи како Taycan се соочува со условите. Но, да не должиме премногу, може само да се заклучи дека дрифтањето во снежни услови со Taycan делува навистина спектакуларно и задоволувачки.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close