fbpx

Среќна Нова 2018 година

Помина уште една возбудлива година, променлива и бучна, полна со најави за подобра 2018

Авто Плус магазинот во 2018 година бележи 25 години постоење, обединет со емисијата која се емитува на ТВ24, Шења и уште десет регионални телевизии во Македонија(и на YouTube и Facebook).

Редакциите на Авто Плус ви посакуваат здравје, среќа и бериќет во 2018 година
и понекоја субвенција од државата за нов автомобил !

Поврзани вести

Back to top button