Викенд Тарифа: Tesla Model X P100d со Lamborghini ентериер (Видео)

Одлична преработка на ентериерот на Model X на Tesla со оригинална Lamborghini кожа

Специјализирани во преработки само на Tesla модели, T Sportline во оваа изработка, целосно го променија изгледот на овој Model X. Од надворешниот изглед можеме да видиме дека моделот е проширен со додатоци од јаглеродни влакна за цели 10 центиметри. Фелните од 22 инчи кои се ограничено издание и затемнетите стакла го прават овој автомобил да изгледа како еден монолит.

Најголемата и највпечатливата промена е внатрешноста која е целосно променета. Портокаловата оригинална Lamborghini кожа се истакнува, а и изгледа одлично внатре во овој електричен автомобил.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close