fbpx

Teslaquila, комбинација помеѓу Tesla и текила

Од прво априлската шега од Елон Маск на Instagram, можно е да се претвори во патентиран производ

Претходно оваа година Елон Маск задеваше со Tesla бренд текила како прво априлска шега на Instagram. Но, сега излезе во јавност апликацијата за заштитен знак на Tesla за бренд на алкохол. Стана и поверојатно кога Елон Маск на Twitter ја покажа амбалажата на наводно новиот бренд за алкохол, Teslaquila.

teslaquila

Поврзани вести

Back to top button