ЗАБАВАНАСЛОВНА

Викенд тарифа: Ford Ranger влече 20 камп приколки

Ford Ranger без да се пожали повлече конвој од 20 тони тежок, 100 метри долг во близина на Милбрук во Велика Британија

Возилото кое е на клипот е напојувано од 2.0-литарскиот EcoBlue битурбо дизел мотор со 210 КС (157 kW) управуван од неодамна претставениот 10-степен автоматски менувач. Ford Ranger ќе започне со продажба во Европа во втората половина на 2019 година. Сега за сега цените за возилото не се познати, но се очекува да бидат соопштени непосредно пред почетокот на продажбата.

Клучни зборови

Поврзани вести

Close