Викенд Тарифа: Дали 850 КС Lambo Huracan Performante е достоен за McLaren 720S

Голема моќ, но и изненадување!

Ако одиш против 720Ѕ биди сигурен дека имаш доволно моќ, или ќе те остави во прашината, а можеби и не?! Погледнете го видеото…

 

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close