Викенд тарифа: Најлудото и најлошо влегување во гаража

Влегувањето и паркирањето на автомобилот во гаража е секојдневие за многумина, па затоа на прв поглед тоа и не делува така тешко и специфично

Сепак, благодарение на безбројните сообраќајни и безбедносни камери, кои не следат насекаде, имаме шанса да видиме некои навистина неверојатни возачки грешки и „киксови“. Во оваа, за среќа, немаше повредени, со исклучок на еден Passat караван кој после ова „едноставно“ влегување во гаража ќе мора да помине подолго време во автомеханичарска и лимарска работилница.

Видеото е настанато во Швајцарија, а лицето кое се наоѓа зад управувачот, кој навидум рутинското влегување во гаража го претвори во вистински хорор, дефинитивно конкурира за најлошиот возач на месецот.

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close