fbpx

Викенд тарифа: Нов трејлер за Fast 9

Најновото продолжение во Fast and Furious франшизата ќе пристигне на 28 мај, а за време на последното издание на Super Bowl беше прикажан нов трејлер

F9 e последното продолжение во бескрајната сага на Fast and Furious, а веќе познатите ликови се враќаат повторно во акција. Иако трејлерот не прикажува многу, филмот е исполнет со бркотници со автомобили, а според најновите планови, треба да ја доживее својата премиера на 28 мај, секако, доколку нема нови одложувања.

Поврзани вести

Back to top button