ВИДЕОИНТЕРЕСНОНАСЛОВНА

Викенд Тарифа: Погледнете како се „склопува” Tesla за 48 секунди

Оживувањето на Tesla Model 3 од почеток до крај на производствена линија

Оваа ретка можност да погледнеме во внатрешноста на фабриката на Tesla во Фремонт и „склопувањето” на една Tesla Model 3 не ја пропуштајте. И покрај падовите и подемите, состојбата на компанијата сега за сега изгледа прилично стабилно. Сето ова се промени во во јули кога продажбата на Tesla Model 3 почна да се искачува. Оттогаш продажбата на овој модел се одржува на релативно високо ниво.

 

Клучни зборови

Поврзани вести

Close