Викенд тарифа: Руската полиција заплени нелегален „Бетмобил“

Во доцните вечерни часови низ улиците на Москва можел да се забележи автомобил кој е реплика на возилото на Бетмен, но на полицијата не и се допадна тоа што се вози без регистарски таблички

Сега повеќе и не е важно дали Бетмен пристигнал во Москва со своето возило бидејќи полицијата во Москва го заплени, со објаснување дека возилото не е легално. Сопственик на автомобилот е 30-годишен маж чиј идентитет не е откриен, но секако видеото од целиот настан е достапно и можете и сами да го видите овој „Бетмобил“ и да сведочите на настанот.

🦇Этому городу нужен герой, которого он заслуживает🦇 Но то в Готэме. В Москве Бэтмена мгновенно принимают полицейские. Дальше – зелёный эвакуатор и штрафстоянка. Чтоб неповадно!

Publiée par Антон Шапарин sur Lundi 24 février 2020

 

Клучни зборови

Поврзани вести

Back to top button
Close