Викенд тарифа: Урнебесна реклама за Mercedes G-Класа

Mercedes-Benz G-Класа е еден од најлегендарните модели кои германскиот производител ги нуди, но интересно е што некако недостасуваа маркетинг активности за него

Mercedes G-Класа одамна ја ужива својата голема популарност и покрај тоа што германскиот бренд не се труди премногу околу маркетингот. За среќа, недостатокот на реклами е решен од страна на нивниот YouTube канал, на кој е објавен едно урнебесно видео со култниот теренец во главната улога како минува низ серија на несекојдневни и нереални тестови само за да го подготви идниот сопственик.

Погледнете го видеото во прилог и ќе сфатите подобро за што станува збор, а притоа добро ќе се насмеете.

Поврзани вести

Back to top button