fbpx

Во чест на признанијата!

За да прослават 70 награди за својот F- PACE модел, JAGUAR понуди специјална интерпретација за неверојатно импресивната изведба

Главниот фокус на JAGUAR F- PACE Blacklight, избран за Светскиот автомобил на годината 2017 и Светскиот дизајн на годината 2017, е нејзината перспектива. За целта на компанијата имаат воспоставено уникатна инсталација, од која на каросерија на автомобилот паѓаат илјади контрастни капки, кои потоа се разлеваат на формите на конструкцијата со помош на огромни вентилатори. Вреди да се погледне?!

 

Поврзани вести

Back to top button