fbpx

Volvo го најави луксузниот XC40 Inscription

Volvo ги понуди првите официјални фотографии и детали за новото засилување во луксузното модификационо портфолио Inscription, овој пат ексклузивната доработка е наменета за целосно новата XC40

Во моментов од Volvo не нудат многу детали за новото ниво на опрема на XC40 Inscription туку споделуваат само тоа дека неговите претставници ќе се одликуваат со екстериер со уникатни елементи, главно поврзани со декорациите на прозорците, хромирана предна маска, нови бои и друго.

1 | Inscription
2 | Inscription
3 | Inscription

  За ентериерот на XC40 Inscription од Volvo подготвија воведувањето на нова кристална рачка, декорација на Driftwood, веќе лансирана во целосно новата ХC60. Новото XC40 е енергичен автомобил, кој е наменет за возачи со силно изразена индивидуалност, истакна Александар Петровски, виш директор на „семејството 40“ на Volvo Cars.

  -Ние сакаме нашите клиенти да бидат во можност да се искажат на сопствен начин- пофин и поинаков, па поради оваа причина сакаме да им понудиме повеќе можности, како во однос на претставувањето, така и на стилот.

  1 | Inscription
  2 | Inscription
  3 | Inscription
   Volvo XC40 Inscription

    

   Поврзани вести

   Back to top button