Avto Plus Street Show – денот низ 250 слики

Уште еден преглед на Avto Plus Street Show низ 250 фотографии, кој започна од раните утрински часови, па сè до доцна во вечерта

Погледнете низ оваа мега галерија како помина првиот Avto Plus Street Show. Наредната година ги очекуваме сите кои не успеаја да изложат или прошетаат овој пат.

Поврзани вести

Back to top button