fbpx

Франкфурт 2017: Нови нацрти за концептот на Borgward

Додека чекаме во текот на 2018 година за започне продажбата на новиот SUV на Borgward, компанијата најави дека има нов концепт за претстојниот саем во Франкфурт.

Додека чекаме во текот на 2018 година за започне продажбата на новиот SUV на Borgward, компанијата најави дека има нов концепт за претстојниот саем во Франкфурт.

Borgward

По првите слики кои се појавија на интернет, сега следат повеќе нацрти за новиот концепт на Borgward. Тие покажуваат како ќе изгледа најновото остварување. Како што може да се види на нив, моделот ќе биде модерна верзија на добро познатиот модел Isabella кој се продаваше помеѓу 1954 и 1961 година.

Во секој случај ова е концепт кој исто така треба да се појави во 2018 година. А ќе го произведува  фабрика во Бремен. Повеќе детали очекуваме за време на саемот во Франкфурт.

Поврзани вести

Back to top button