fbpx

CES 2018: Hyundai со многу иновации во Лас Вегас

Hyundai ќе демонстрира три нови технологии на претстојниот CES 2018 Consumer Electronics Exhibition од 9 до 12 јануари во Лас Вегас

Сите три ќе се фокусираат на технологијата за поврзување со иднината, со нејзините растечки предизвици.

Една од премиерите ќе биде следната генерација на моделот со водородни горивни ќелии, опремен со новиот напреден систем за помош на возачите (ADAS). Новиот модел ќе биде претставен на настанот. Овој електромобил на горилни ќелии е уште еден додаток на еко-ориентираното портфолио на Hyundai. Тоа ќе ја прошири визијата на компанијата да обезбеди почиста мобилност во светот.

Hyundai

Во прилог Hyundai ќе ги претстави новите измени за апликацијата на водородот во делот Hydrogen Life Vision – водород визија за животот. Идните технолошки демонстрации ќе бидат презентирани од обновената идеја на Hyundai за Интелигентниот личен кокпит. Тој дава можност за гласовни команди со вештачка интелигенција и демонстрира грижа за удобноста, базирана на витални знаци – сето тоа на мало растојание од возачкото седиште.
Hyundai

Поврзани вести

Back to top button