fbpx

Дуел на гигантите: Федерер наспроти Х-класа

Mercedes објави забавно видео, на кое се прикажува како големиот Федерер се подготвува за новите предизвици со тренинг против новата X-Class?!

Во зависност од опремата, Mercedes X-класа може да се подготви за различни видови на употреба. Во некои верзии, пикапот е чист работен автомобил, но со поскромни модификации може да се користи со многу повеќе репрезентативни цели.

X-Class

Внатрешноста на пикапот е во голема мера инспирирана од лесни автомобили на марката, односно од многу слични елементи од другите модели на Mercedes. По дифолт, во центарот на контролната табла се поставува 5,4-инчен дисплеј и може да се замени со поголем 8,4-инчен екран за доплата.

Mercedes X-Class vs. Roger Federer

Поврзани вести

Back to top button