Женева 2019: Ентериерот на новиот електричен концепт на Honda

Honda ја сподели првата слика на ентериерот на новиот електричен концепт, кој ќе го претстави за време на меѓународниот саем во Женева на почетокот на следниот месец.

Главниот фокус на централната табла паѓа врз екраните кои се протегаат по целата должина на таблата, за кој од Honda коментираат дека комбинира чист и елегантен дизајн со фокусни точки на возачот.

Honda објави дека премиерата на новиот прототип ќе биде кон крајот на месецот и нагласи дека тој е дизајниран со фокус на функционалноста и применливоста, а прототипот ќе демонстрира и нагласува јасната поврзаност помеѓу него и концептуални развој Urban EV, претставен за време на салонот во Франкфурт во 2017 година.0

Поврзани вести

Back to top button